Een culinaire reis in het Gullivers Restaurant

U bent uitgenodigd voor een culinaire reis in het Sheraton Brussels Airport Hotel

 

Ontdek het Gullivers Restaurant >

 

Onze chefs in het Gullivers Restaurant:

 

King Washington, Head Chef

Tijdens het genieten van een prachtige vakantie in de bergen, ontdekte King zijn passie voor voeding. Na het beïndigen van zijn studies in Zwitserland verhuisde hij naar Londen om te werken voor een paar bekende hotels en restaurants. Zijn keuken is simpel en smaakvol en u zal dit kunnen terugvinden in ons menu en bij de seizoensgebonden suggesties.

 

Christoph Saublens, Banquet Head Chef

Christoph heeft een passie voor de Belgische keuken. Geboren, opgevoed, opgeleid en werkende al heel zijn leven in België, ondersteunt hij van harte het 100% Belge initiatief. Christoph startte zijn carrière in catering en ontdekte vele top restaurants in Brussel (Comme Chez Soi, L'Epicerie) voor zijn terugkeer in 2014 gebruikte hij zijn ervaringen en deelde hij deze met ons in het Sheraton Brussels Airport Hotel.